Twirlen is Topsport voor iedereen!!!

Show en Twirlteam Soesterberg is een vereniging die al ruim 30 jaar bestaat. Begonnen als een majorette groep lopend op straat voor een muziekkorps, onder de naam Odeon,  Nu is Show en Twirlteam Soesterberg een zelfstandige vereniging die fanatiek meedoet aan twirlwedstrijden die er jaarlijks zijn in heel het land.

Volgens de meiden van deze enthousiaste groep is Twirlen een Topsport. De combinatie van dansen, twirlen (het gebruik van de baton/twirlstok) vereist naast een goede conditie ook veel concentratie. Typerend voor onze vereniging is de saamhorigheid, het feit dat de ouderen de jongeren helpen.

Op zoek naar nieuwe leden!

Hoi allemaal ik ben Jessie en inmiddels 43 en ongeveer 7 jaar lid van deze vereniging Ik train nog steeds met veel plezier mee. Dus voor iedereen die denkt; "ik ben te oud " dat is dus niet helemaal waar. Zolang je wat lenigheid hebt en heel graag wil, dan gaat het zeker lukken. Hopelijk trek ik iemand over de streep want we zijn gek op nieuwe leden. Lees het hele bericht »

Nieuwe data in de agenda

We hebben de agenda weer bijgewerkt.
Lees het hele bericht »

Schrijf je in voor SJORS of KIES je SPORT

Zit jij in groep 3 tot en met 8 van een school in Zeist of Soest/Soesterberg? Dan kan jij gratis lessen volgen bij ons. Doe mee aan KIES je SPORT of SJORS en maak kennis met twirlen en ons. Woensdag 16 februari start de inschrijving voor SJORS en 2 februari start de inschrijving voor KIES je SPORT.  Jij komt toch ook?! http://sjorssportief.nl (Zeist) http://sportinsoest.nl (Soest)
Lees het hele bericht »

Ik geef de baton aan:

Aanmelden Nieuwsbrief: