Twirlen is Topsport voor iedereen!!!

Show en Twirlteam Soesterberg is een vereniging die al ruim 30 jaar bestaat. Begonnen als een majorette groep lopend op straat voor een muziekkorps, onder de naam Odeon,  Nu is Show en Twirlteam Soesterberg een zelfstandige vereniging die fanatiek meedoet aan twirlwedstrijden die er jaarlijks zijn in heel het land.

Volgens de meiden van deze enthousiaste groep is Twirlen een Topsport. De combinatie van dansen, twirlen (het gebruik van de baton/twirlstok) vereist naast een goede conditie ook veel concentratie. Typerend voor onze vereniging is de saamhorigheid, het feit dat de ouderen de jongeren helpen.

Eigen wedstrijd juni 2018

Ook dit jaar hebben we weer een eigen wedstrijd met succes afgerond. 
Lees het hele bericht »

Succesvolle open les zondag 27 mei

Het was erg gezellig op onze open les. Veel nieuwe gezichten maar ook oude bekende deden mee met onze workshops : Peuterdans, streetdance, twirling, cheerleading en Zumba.  Daarnaast hebben wij zelf ook nog verschillende demonstraties gegeven.  Heb je het gemist? Kom dan volgend jaar even langs en volg een workshop of kom gratis een proefles volgen! http://www.sho
Lees het hele bericht »

Op zoek naar nieuwe leden!

Hoi allemaal ik ben Jessie en inmiddels 43 en ongeveer 7 jaar lid van deze vereniging Ik train nog steeds met veel plezier mee. Dus voor iedereen die denkt; "ik ben te oud " dat is dus niet helemaal waar. Zolang je wat lenigheid hebt en heel graag wil, dan gaat het zeker lukken. Hopelijk trek ik iemand over de streep want we zijn gek op nieuwe leden. Lees het hele bericht »

Ik geef de baton aan:

Eigen wedstrijd juni 2018
Ook dit jaar hebben we weer een eigen wedstrijd met succes afgerond.  Succesvolle open les zondag 27 mei
Het was erg gezellig op onze open les. Veel nieuwe gezichten maar ook oude bekende deden mee met onze workshops : Peuterdans, streetdance, twirling, c... Op zoek naar nieuwe leden!
Hoi allemaal ik ben Jessie en inmiddels 43 en ongeveer 7 jaar lid van deze vereniging Ik train nog steeds met veel plezier mee. Dus voor iedereen di...

Agenda:

Aanmelden Nieuwsbrief: