Nederlandse Kampioenschappen

Op zondag 11 december 2016 stond ze er weer met 2 leerlingen, maar dan voor de allerlaatste keer. Woutéra heeft in al haar 22 jaren bij onze vereniging op de Nederlandse Kampioenschappen gestaan en dan nu echt voor de laatste keer. Vele leerlingen en vele teams heeft zij naar het NK mogen begeleiden. Dit jaar alleen al begeleiden zij Linda, Bastiënne, Romy, Gabriella, Iris en Sabrina met verschillende onderdelen naar de Kampioenschappen in Almere.

In 1994 behaalde Woutéra voor het eerst de punten met het toenmalige team om mee te doen aan de Nederlandse Kampioenschappen in Amsterdam. Dit was ook gelijk het jaar waarop ze zoveel succes had geboekt dat we als vereniging de kampioenswimpel voor uitzonderlijke prestaties in de ontvangst mochten nemen.

Elk jaar sinds hebben we één of meerdere onderdelen op het NK gehad. Waaronder 1ste, 2de en 3de plaatsen op verschillende niveaus.
Via deze weg nemen wij als vereniging afscheid van een geweldige docent, coach en trainster. Ze heeft onze vereniging naar een hoog niveau gebracht, maar ook veel lol gemaakt. We zullen je zeker missen Woutje!